EEN DUURZAME SAMENWERKING

Voor kwalitatieve groene, duurzame daken werken twee gerenommeerde bedrijven intensief samen.

Bos Dakbedekkingen uit Utrecht is specialist op het gebied van kunststof dakaanleg en -renovatie en duurzame installaties.

Van Vliet Buitenruimte uit Harmelen is specialist in groenvoorziening, groendaken en de inrichting van buitenruimte in het algemeen.

Beide bedrijven kennen een lange traditie van vakmanschap, zijn innovatief en werken volgens de nieuwste technische ontwikkelingen. Door aanvullende diensten en producten te leveren, werken Bos en Van Vliet intensief samen. Hierdoor worden maatwerk dakoplossingen geboden, die van begin tot einde door uw duurzame dakpartner worden gerealiseerd: De advisering, de expertise, de toepassingen, de uitvoering en het onderhoud van duurzame daken gaan bij ons naadloos in elkaar over.

Onder de naam SOLIDGREEN bieden Bos en Van Vliet u een compleet, extensief groendak wat eenvoudig kan worden aangepast naar een intensieve of semi-intensieve toepassing.

Op deze site treft u onder meer informatie aan over SOLIDGREEN, de vele voordelen van een groendak, de andere gebruiksmogelijkheden van het dak en de subsidiemogelijkheden.

Wilt u meer weten? Kijkt u rond op onze site of neem contact met ons op: info@hetduurzamedak.nl